Rebecka: Chill dag

Förlåt för uppdateringen idag, men har varken haft lust eller ork att logga in på bloggen och göra ett inlägg. Idag har det inte hänt alls mycket, spelat sims, tittat på film och bara chillat heldagen, snart blir det in till farmor och farfar för att sova där och imorgon hjälpa farmor att baka, mysmys :-) Resten av veckan har jag inget inplanerat, bara chilla, sova länge och vara med kompisar. Men nu packa lite snabbt, kommer nog något inlägg ifrån iphonen ikväll, men vi hörs, kram! :-)

Rebecka: Hos Emelie

Ligger på en madrass på Emelies golv och Elin och Emelie sover, bara jag och smulan vakna.. Och ni ska veta hur söt hon är :-) Igår kväll tittade vi på saw och hade det allmänt chill, idag har ja ingen aning om vad som händer, men vi hörs puss! :-)


Rebecka: SO

Ligger i min säng och lyssnar på musik, käkade nyss frukost också alltid lika skönt att sova hur länge man vill :-) Idag blir det att vara med Emelie, ingen aning om när vi ska till henne men ja.. Kommer väl bli sämst bloggning men har iallafall med mig min dator dit för vi ska göra lite SO där, men nu ska jag och Elin göra lite SO nu också, vi hörs! :-)
Bildbrist, ohyes!

Det här köpte vi

Elin:
image description
Cubus - 199 kr.
image description
Cubus - 99 kr.
image description
Ginatricot - 199 kr.
image description
Ginatricot - 99 kr.
image description
Cubus - 199 kr.
image description
Ginatricot - 99 kr.

Rebecka:
image description
Cubus - 199 kr.
image description
Ginatricot - 149 kr.
image description
Teknikmagasinet - 149 kr.

Elin: HöStLoV

Tjenare, känns som det var en evighet sen jag skrev här fast det var typ i förrgår. Idag har jag varit i Örebro, riktigt nöjd med vad jag köpte :) får se om det kommer bilder lite senare vem vet vem vet? :p Gjorde lite so nyss, men måste fortsätta för att jag är långt ifrån klar.. Men vi ska göra lite med emelie imorgon :) Juste imorgon ska vi ju sova med Emelie så kul vi kommer ha! Mihih! :D Men nu ska jag chilla med syrran min, ha det bäst!
GOOOOODIS!!!

Rebecka: Örebro

Sitter i bilen på väg hem från Örebro, köpte lite smått och gott kan visa bilder när jag kommer hem :-) Skolanidag var iallafall chill och slutade vid 2, som också var chill och nu är det höstlov!! :-D Imorgon blir det att dra hem till Emelie :-) Sen någon gång på lovet blir det att sova hemma hos farmor och farfar och vara lite med dom och så, men vi hörs när vi är hemma, kram! :-)


Haha

Erik sa till sin pappa:
- När jag blir stor ska jag gifta mig med farmor.
Pappa:
- Det kan du väl inte göra? det är ju min mamma.
Erik:
- Men du gifte dig ju med min mamma!

Rebecka: Kör

Sitter i min säng med Elin brevid mig och gör lite SO, skolan var chill spelade in film på ept:en sen hade vi svenska sen gick vi på någon teater sen tillbaka till skolan och ha slöjd. Och efter skolan gick jag Elin och Moa till kören och sen hem och nu sitter jag och gör inget, måste lite engelska också. Imorgon är det fredag, sista dagen innan höstlovet! Ska bli riktigt skönt med lite höst lov, bara chilla hela veckan, hänga med kompisar och massa sånt :-) Men nu SO och sen käka lite, kram! :-)

Elin: Home!

Tjenare kompisar! :) Snackar med missis alm på skype! :) säger man så? Men iallafall på ridningen hade vi hoppning/markarbete alltså väldigt låga hinder, nästa vecka blir det hoppning, lite högre hinder, fick dessutom rida underbara Foks, bäst är vad han är! :) Vad ska man mer skriva, måste plugga so och engelska, har inte gjort ett piss på so:n får smått panik med tanke på att den ska vara klar på söndag? Och jag fattar inget men får jobba på det imorgon sen måste jag träna på engelskan, har iallafall lite och göra fram tills jag tar helg!
På fredag blir det shopping med mamma, Rebecka och kanske Sebastian om han ville följa med, mysigtmysigt! Sen på lördag sover vi hos emelie GRYMT kommer det blir yesyes. Men nu har jag inget mer att skriva, så bye.

Sötisen själv!
Haha söta.

Rebecka satt och skickade E:n till mig på engelskan! :-)

Rebecka: Konfirmation

Kom precis hem och jag vet att det vart sämst uppdatering men orkar inte göra inlägg i skolan och sen drog jag till stan efter skolan och köpte godis och sen drog vi till konfirmationen som slutade med att alla låg på varsin bänk och stirrade upp i taket samtidigt som vi lyssnade på världens sämsta kyrklåt.. Men det slutade vid 18.00 och då kom pappa och vi drog till statiol och typ köpte korv sen lämnade vi Elin på hennes ridning och kom hem för kanske en kvart sen, imorgon är det torsdag och kör som vanligt och vi slutar halv 3. Men nu ska jag stänga ner facebook och allt sånt och konsentrera mig på SO:n, får panik för att jag gjort så lite, men puss!

Rebecka: Sleep well

Bloggar from the iphone nudå :-) Ligger iallafall i sängen och ska snart sova, ska titta lite bloggar och sånt först :-) Ställer klockan på 8!! Erkänn det låter skönt med sovmorgon? Vetinte varför jag gjorde det här kassa inlägget, bättre en ingenting, right? Men nu kolla bloggar och sen sova! Godnatt!


Rebecka: Ny design people!

Fixat och trixat med en ny design och nu är den uppe, orkade inte göra något speciellt så gjorde bara något snabbt, men ska snart dra ner och se om det är något bra på tv, imorgon är det sovmorgon och mamma jobbar kväll så då skjutsar hon in oss, alltid lika skönt! :-) Efter skolan blir det att dra till stan med Ayhan och Elin och kanske Emelie om hon kommer till skolan förstås, sen blir det träff med konfirmationen och sen kommer pappa och hämtar oss och skjutsar Elin till ridningen och sen skjutsar han hem mig, men vi hörs väl hoppas jag, kram! :-)
No pic, no dick, nejdå XD

Elin: Wohhhooo!!

Haha, älskae reklam på bloggar! Jag visste att jag var deras favorit besökare.. Det skulle ju vara bra om dom inte skrev så till alla :)

Elin: Haha :)

Du:
- Vet du vad det finns för likhet mellan en apelsin, professor & en potta?
Personen i fråga:
- Eh, nej?
Du:
- Professorn och apelsinen är lika klyftiga!
Personen i fråga:
- Men pottan då?
Du:
- Den ska du skita i!

hahaha äkta min humor! :D

Elin: Skype!

Sitter i mitt rum och gör inte ett piss. Men ska snart snacka skype med en random person, Vetinte vem det är, någon främling sådär. Men kan det var denna mupp? Love you!
Ha de bra, blir kanske ett inlägg lite senare :)

Rebecka: Väntar på bussen

Sitter i skolan och slutade precis med biologi och nu blir det att vänta på bussen till fyra, men så är det när man är bussbarn. När jag kommer hem blir det väl att göra lite på SO uppgiften som ska skickas in senast söndag och kan väl inte direkt påstå att jag gjort så mycket, sen plugga lite engelska. Men nu vänta på bussen och göra lite SO, kram!


Rebecka: Biologi plugg

Tittat på ensam mamma söker, käkat äppelpaj som mamma bakade, pluggat biologi, fixat allt och nu är det time att lägga mig i sängen, lyssna på musik, plugga lite mer biologi och sen sova, låter bra va? :-) Imorgon är det tisdag, tror inte det händer nått speciellt, biologi förhör på känssjukdomar, varför ska man kunna sånt? Nej men slut från mig, vi hörs imorgon, puss! :-)
No pic!

Elin: Godnatt!

Nu lägger jag mig och pluggar på biologin känner att inget fastnar.. hmm, det får gå ändå. Sen tänkte jag vara duktig och lägga mig skapligt tidigt! :)
här får ni en riktig bjuss bild :-)  jag just nu.. Haha kolla munnen missbildad eller vad?
hörs imorgon! :)

Elin: Justin bieber ❤

Älska JUSTIN! ❤❤❤❤❤❤
Bieber is tha king! Låten kom ut idag, och kan inte sluta lyssna på den!! Omg så jävla bra!! :D
sötast är han väl? :))<3
'
GOO BIEBER GOOO BIEBER! :)

Two months

Tänk att det bara är två månader kvar till julafton det är fan inte mycket, och bara en vecka till höstlov! :-)

Elin: Måndag

Kom nyss hem fån skolan, vanlig måndag inte så mycket att säga, vi hade prov på hemkunskapen, det gick väl sådär bra, tror nog iallafall jag kommer få E. Men som sagt inget mer att säga om dagen. Vad mer kan man skriva har inga idéer. Ska nog ta och plugga lite biologi, och sen måste jag jobba på hemtentan som ska vara inne den här veckan, så ja jag har ju lite att göra, vi hörs!
bild på saker som jag fick av mormor och morfar, när dom hade varit i turkiet, dom kom hem igår :)


Dom två armbanden längst ner ;)


Rebecka: Mormor och morfar

Var hos mormor och morfar en stund fast det var bara mormor som var hemma, men dom kom iallafall hem från turkiet idag och vi fikade lite där och hade det allmänt trevligt :-) Fick en converse tröja, en necessär och 2 armband av dom, tyty :-) Men nu ska jag vänta på att duschen ska bli ledig och ta mig en dusch och en fixa allt inför imorgon och sen sova, men vi hörs imorgon små pluttar, kram! :-)


Rebecka: Sunday

Vaknade vid 10 idag, drog upp käkade frukost och fixade mig lite och så, sen har jag mest lyssnat på musik hela dagen och bara chillat. Bakade precis kladdkaka med syrran som farmor och farfar kommer och äter sen :-) Ska snart slå på någon film och sen måla mina naglar och lite annat, imorgon är det en ny vecka igen, på onsdag är det nån sak med konfirmationen och på torsdagen kör, ja det blir en helt vanlig vecka. Men vi hörs, puss! :-)


Elin: Random inlägg

Skulle tvätta idag eftersom det nästan bara var mina kläder i tvätt tunnorna.. Och kan säga att det är första och enda gången jag tvättar, så tråkigt. En varning prova aldrig att tvätta.. haha :) Men iallafall just nu snackar jag med rebecka på skype! :) Okej jag fattar inte själv vad jag skriver så ska nog lägga ner och skriva för nu! Ha det nice! :-)

Elin & Rebecka: Chill lördag

Nu sitter vi i Rebeckas rum och slappar lite, ikväll har vi inte gjort så mycket. Vi var ute med Liam en stund, sen drog vi in och tittade på tv och käkade popcorn. Imorgon har vi inget inplanerat så vi ska väl bara ta det lungt hela dagen, vi tänkte ta lite bilder till bloggen och hoppas på att några blir bra, men nu ska vi fixa oss för kvällen, kram! :-)

Elin: Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag


Rebecka: Dreams come a size too big so we can grow into them

image description

Rebecka: Minnen

När kan det ha vart? 2009? :-)


Elin: Slappar :)

Har inte haft blogglust varken idag eller igår, men nu är jag tillbaka :) Idag har jag inte gjort ett piss, får man säga så? Nejdå, jag fixade mig vid fyra :$ slapp dag ohja! Efter det så städade jag mitt rum tog drygt en timme, men nu vill jag iallafall vara där inne  har inte vart i mitt egna rum på ungefär 3 veckor eller på morgonen när jag fixar mig. Har sovit på en madrass i Beckas rum, mysigt ju!
nu ska jag kolla bloggar, sätta på någon bra låt. Och en sak till min katt älskar typ min säng jag böt lakan sen går jag till Rebeckas rum för att hämta mina saker och då lägger hon sig i min säng, då lyfter jag ner henne sen vänder jag mig om för att Rebecka kommer, och då lägger hon sig i min säng igen.. Då tänker jag lyfta ner henne, då sätter hon klorna i lakanet och håller fast sig, så lakanet följde med. och jag hade precis dampat på min säng för jag hatar att bädda den XD  sen lägger hon sig där igen. då ställer jag mig och dansar och sjunger opra haha då drar hon xd så nu vet jag vad jag ska göra om jag vill få iväg henne, så illa lät de väl inte XD

Rebecka: Sämst uppdatering

Jag vet, sämst uppdatering idag men har faktist glömt bort bloggen idag men nu sitter jag iallafall och tittar på idol, har ingen aning om vem jag hejar på.. :-) Men nu ska jag käka lite godis och chilla resten av fredags kvällen, kram!


Elin: Torsdag :)

ERKÄNN GRYM??  nerrå 3 försök och alla rätt! ;)
sen har min underbara bror hjälpt mig med matten så inga mer läxor denna vecka!
nu ska jag bara chilla framför datan och lyssna på musik resten av kvällen haha :D
Ha det bääääääst! ;)

Elin: Plugg på g

Nej nu ska jag vara duktig och gör klart matteläxan och sedan lite engelska, vi hörs senare! :)

Rebecka: Tv

Sitter nere vid tv:en och har precis käkat lite och kom hem från skolan för typ en timme sen och skolan var rätt chill, gick till Medborgarhuset och lyssna på en föreläsning sen till kören, men vi ses sen, kram! :-)


Elin: Ridit

Kom hem från ridningen för ungefär en halvtimme sen, idag så hade vi markarbete, jag hade Bertil, måste säga att det gick ganska bra idag. Känner mig glad, inte gjort det på länge haha! :) Nej men jag känner en känsla som om det typ snart är helg för då blir man alltid glad! By the way, jag ska snart hoppa in i badet och ta ett lång bad, GÖTT! Efter det ska jag krypa ner i min säng, och sen sova!
En sak till, DOM SPELAR MISTLETOE PÅ RADIO, goo bieber :) hörde den när jag åkte hem från ridningen, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men ni får ha det gött! åååh vill ha! kan någon ge mig nu? coca cola sitter aldrig fel..

Rebecka: Matteläxan [√]

Sitter nere vid tv:en och har precis gjort lite matteläxa, skönt att ha den gjort. Skolan har vart helt okej, hade hål mitt på dagen för att Carlos var sjuk så vi hade ingen spanska idag heller och skolan fixar aldrig vikarie, men vem klagar? Imorgon är det kör som Elin skrev förut och ja det blir nice. Sen på fredag blir det kanske örebro med mamma och Elin, men nu ska jag titta på tv, kram! :-)

Elin: Mot stallet! :)

Nu ska jag snart iväg och rida men passar på att blogga lite innan vi åker fast vet egentligen inte vad jag ska skriva men iallafall imorgon är det torsdag vilket betyder att det är ingen matte och ingen spanska lycko dag eller vad? haha :) Sen på eftermiddagen ska vi på något random i medborgarhuset men jag vetinte vad det är men efter skolan blir det kör som vanligt :) nice nice! Men nu ska jag gå och sätta upp håret ha de bra! :)

Elin: Skolan

Sitter i korridoren och inte gör ett piss, eller jo jag sitter vid datan.. Vi börjar om en kvart! och då har vi SO sen slutar vi. Och ikväll blir det att åka upp till stallet, nice! :) Sen ska jag nog också göra lite matteläxa.. om jag orkar annars tar jag det imorgon. Men nu ska jag lämna in datan i skåpet och göra annat, ha de bra! :D
Har ingen bild just nu så ni får nöja er med ett inlägg! :)

Rebecka: Tisdag

Gick till skolan idag iallfall och dagen var helt okej, slutade kvart över 3 och buss barn som man är satt man och gjorde SO läxan när man väntade på bussen i 45 minuter, men nu är den klar och man har inga mer läxor förutom engelska som är jätte lätt. Väl hemma från skolan satt jag mig vid tv:en i ett antal timmar, för har inte orkat gjort någonting, typ halv sovit där nere.. Men nu blir det att chilla resten av kvällen med någon film kanske? Har iallfall sovmorgon imorgon och mamma är hemma vilket betyder att hon skjutsar oss och vi får sovmorgon, chill! :-) Men vi hörs små vänner, kram!


Elin: Hål

Syns det att vi har tråkigt på hålen?
Just nu sitter vi i korridoren och inte gör speciellt mycket, spanskan blev inställd så blev en liten hål för våran del, ganska skönt! Snart har vi svenska eller engelska aja dagen rullar på som vanligt :) Nu ska jag gå till skåpet och titta när den andra spanska gruppen slutar, puss o kram!

Elin: Digga låten! :)

Grym låt! ❤
Värd att lyssna på! :) Och ni måste hålla med erkänn att han bara är för snygg? :)
Godnatt! :) Nu går jag och lägger mig, men kommer inte kunna sova men lägger mig och spelar på mobilen! Ha det bra så ses vi imorgon! :)

Rebecka: Godnatt people

Går och lägger mig i sängen nu med samma kläder som jag gick upp med, har alltså inte byt om idag gått i pyjamas all day och bara chillat! Nyss tittat på ensam mamma söker med syrran och ska snart lägga mig med grym musik i öronen. Blir iallafall skolan imorgon för mår rätt okej och vi går till kvart över 3 och bussen kommer 4 men värt att vänta på för vill faktist bo i götlunda, även fast jag sagt att jag vill flytta in till stan, jag gillar götlunda det är så lungt och så även fast det inte händer alls mycket i Arboga, men ah nog om det, nu blir det att lägga sig och ta det lungt resten av kvällen, puss!


Rebecka: Sjuk tjej här

Okej sämst uppdatering men har inte haft något attt blogga om. Blev hemma idag och har bara legat nere i soffan och tittat på lite olika filmer och spelat sims, ja levt livet med världens huvudvärk och förkylning, får se om jag drar mig till skolan imorgon eller inte. Men nu ska jag hjälpa pappa med maten, puss! :-)
298397_279102385454038_163585230339088_930147_1385518141_n_large

Elin: I skolan

Sitter i skolan och tråkar, vi slutade för ungefär en timme sen, drygt att vänta på bussen! När jag kommer hem så blir det nog att chilla framför tv:n och sedan käka är as hungrig.. Så becka om du ser det här, kan du ta fram fika till mig? snälla! Skolan idag har vart chill har bara haft fyra lektioner: So, matte, hemkunskap och idrott.
På hemkunskapen var vi på sture och hade teori, men nog om dagen!
En sak som jag funderar på är vad tycker ni om bloggen? är det jobbiga inlägg? bra inlägg? vill ni se videosar? vill ni att vi ska uppdatera mer? kanske ingen som kommer svara.. men vi vill bara veta för att vi vill att ni ska DIGGA bloggen. Nu ska jag snart dra till bussen.. Ohja mer händer inte här! :) Puss och kram!

Så sätt igång kom med förslag! :)

Rebecka: Godnatt sötisar!

Går och lägger mig i min ny bäddade säng med världens jobbigaste förkylning. Får se om jag tar mig till skolan eller inte, mår iallafall inte helt 100, men dom sagt får se imorgon, men nu sova! :-)


Rebecka: Film

Dålig bloggning idag men har inte suttit något vid datan idag, har chillat hela dagen vid tv:en med världens värk i hela kroppen och att jag är genom föskyld och har ont i huvudet gör inte saken bättre men nog om det har precis städat isors bur och nu sitter jag nere i soffan och tittar på lite tv:e men nu film, puss! :-)


Elin: BODA BORG!

Hemma från en grym dag på boda borg! Började med att vi kom dit runt nio och då så betalade vi och sen började vi köra jag, emelie o becka i ett lag och mamma, Tove, Sebastian, Amanda och Becca i ett, vi ägde ju!!
I början körde vi robinson hela tiden! Den var enkel när man kom på lite knep man skulle göra i 3 rummet! Dagen får en het 10 av 10! :) Och den måste göras om! :) Nog om det här, för just nu tänkte jag krypa ner i min säng och sova :-) har ont i benen och alla muskler! :p Sovgott för det tänker jag göra!

Rebecka: Tagga bodaborg

Sämst bloggning idag vi vet med dagen har vart fullt upp, skolan all day sen hem och Emelie hände med vi måla naglarna, fixade varandra i håret sen tittade vi på film och sen tittade vi lite på idol. Imorgon blir det att gå upp tidigt för att dra till bodaborg vid åtta och vara där så länge vi orkar! :-) Men nu snacka med folk på skype! Och imorgon kommer det bli sämst bloggning, men kanske slänger in ett inlägg på vägen dit och på vägen hem, puss! :-)
Ingen bild, sorry!

Rebecka: Godnatt

Med dom här bilderna på en snygging säger jag godnatt! :-)


Rebecka: Wordfeud

Kolla mina poäng :O


Elin: Målat naglarna

Haha zoomade in bilden och tog skärmavbild därför är mina fingrar överdrivet stora, by the way.. Blev turkost idag, sen gjorde jag silvriga ränder som smetades ut lite i kanten men det gör inget. Nu ska jag snacka skype, ha det najs fågel bajs! :-D

Elin: Ritat

Hade tråkigt så jag ritade lite! :-)
Hahh, kanske inte den bästa men ja.. Ganska nöjd endå, den är inte riktigt klar här på bilden!

Rebecka: Kläder


Rebecka: Chillar

Sitter nere i soffan och bara chillar, inga läxor/prov eller något så känns riktigt skönt! :-) Vart i skolan hela dagen, bara 4 lektioner sen kör och sen hem och fika lite smått. Snart slå på någon bra film och bara ta det lungt! Imorgon är det fredag igen, Emelie hänger med hem som sagt och vi kommer väl säkert hitta på något skoj att göra, tagga tills på lördag kanske? ;-) Men nu film och vila lite, min mage dödar mig typ!
På åland, saknar! :-) ♥

Elin: XD

Japps kom hem från ridningen för ungefär 1 timme sen och har det allmänt chill! Allt pluggande har typ tagit allt just nu, men har inga mer läxor denna vecka så nu ska jag bara slappa ohyes! :) Bra planer lixom.
Haha jag tror nog att jag ska gå och lägga mig, skulle behöva vila lite XD Haha asså jag är på ett flum humör right now, så ursäkta inlägget. Ridningen by the way gick väl sådär.. Kunde ha gått bättre men aja. nog om de! Eller nog om hela inlägget har inget mer att skriva just nu så ni får ha de nice!
bild från i sommras!

Rebecka: Film

Vart i skolan all day, hade engelska prov som jag tror gick rätt bra och slutade 20 över 3 och tog bussen hem och nu har jag precis käkat lite och ska snart slå på någon film och Elin ska snart dra och rida. Imorgon är det redan torsdag veckan har gott skapligt snabbt faktist, drar ju som vanligt till kören och sen hem och chillar järnet! På fredag blir det antagligen att Emelie sover här och vi drar till bodaborg på lördagen efter som våra mammor har bestämt det, hihi :-) Men nu film!
Hihi, fett gullig ju! :-)

Rebecka: Åska..

Jag hatar åska och är också livrädd för det, och nu blixtrar det och dundrar rejält, kommer fan inte kunna sova.. Men får försöka, puss och godnatt!


Elin: Min profil på fb! :)

❤❤


Rebecka: Glosor.eu <33333333333

Skulle vara bra om man inte behövde plugga, att man fattade allt på en gång men bara att drömma! BRB plugga!

Rebecka: Håltimme!

Sitter lite forever alone i korridoren, eller ja Jacob sitter också här men ah.. Elin har lektion och jag har hål för vi har halv klass och ja. Hade precis också kemi prov om kolföreningar, vem fan bryr sig om typ etanol, metanol, propanol och sånt skit? Okej, nu till dagen igen, efter hålen är det biologi och sen slutar vi för dagen så vi slutar kvart över 3 och medans vi väntar på bussen gör jag lite spanska och SO, sen när jag kommer hem blir det att plugga engelska till provet imorgon, känns som att vi har prov jämt.. Men nu kolla bloggar och facebook, kram! :-)
No pic, sorry!

Elin: Tja!

Sitter i mitt rum och dunkar musik! :) Idag har jag vart i skolan, så där lagom skoj måndag XD Vi har ett prov imorgon och ett på onsdag.. kommer ju dö! Efter skolan hängde vi med emelie hem och sen med henne till stallet :) Nu vill dom typ att jag ska gå ner och käka pannkaka... HATAR PANNKAKA seriöst det är det äckligaste som finns. Nu ska jag inte trötta ut er mer, ha det najs gummi bajs!

Rebecka: Shopping

Inte bloggat något under dagen, drog till Emelie vid halv 11 och då drog vi till västerås :-) Kollade runt i dom flesta affärerna med hittade bara lite små saker men nöjd en då förutom att jag köpte fel plast till mobilen så får åka och byta den någongång! Efter shoppingen drog vi och käkade på max och sen hem till Emelie och fixade lite i hennes rum och så, sen kom mamma och pappa och hämtade oss och vi drog hem och åt macka och dra lite te, och snart blir det tv! Kram!
Ginatricot - 79 kr.
Teknikmagasinet - 69 kr.

Rebecka: Västerås imorgon

Ska nog snart ta och krypa ner i sängen och sova, ska upp vid halv 9 - 9 imorgon för att dra hem till Emelie vid halv 11 och vi ska till västrås, först till ikea och köpa saker till hennes rum, sen blir det att dra och shoppa. Har inte mycket pengar men får väl se vad jag hittar på att köpa :-) Drog förut och åt på Mc med familjen sen hem och åt lite godis och tittade på tv med brasan tänd och allt :-) Men nu blir det att sova, puss och godnatt! :-)

Varför funkar inte blogg.se appen, lackar ju...

Rebecka: Satuuuurday

Drog till mormor och morfar igår kväll för att säga hejdå och sånt för dom ska till turkiet i 2 veckor. När jag kom hem därifrån satt jag mig med syrran och tittade på film, men båda somnade i soffan och imorse vaknade jag vid 6 av mamma för hon skulle åka och jobba så jag var vaken ett tag men sen somnade jag om och vaknade vid 10. Idag får jag se vad jag hittar på att göra, ska iallafall snart dra upp och duscha. Sen kanske det kommer en ny design, vem vet? :-) Men nu duschen, kram! :-)
image description

Rebecka: Grymt taggad...

..inför spanska provet, okej nu ljög jag men gör ju mitt bästa iallafall :-) Drar upp när jag skrivit klart inlägget och drar till bussen kvart i åtta, men nu lite wordfeud, puss! :-)


Rebecka: Sjätteoktobertjogohundraelva

Sitter och pluggar spanska till provet men fattar inget, men försöker så gott jag kan. Skolan var helt okej och hade bara ept, svenska, SO, och slöjd. Drog till kören sen och nu är jag hemma och har vart det i typ en halvtimme.  I helgen blir det kanske västerås med Ayhan och Elin, eller vi snackade iallafall om det men får se hur det blir med det. Men nu SPANSKA PLUGG, orkar inte!


Elin & Rebecka: Kemi med Staffan...

..och hans VACKRA och BRA musik..

Rebecka: BRB pluggar!

Elin är och rider och själv ligger jag hemma och har gjort SO, matten och nu spanska eftersom att vi har prov på fredag, spanska är seriöst det ämne jag är sämst på, så ett stort F kommer jag få men mitt mål är att få minst E. Okej nog om det, dagen var chill vi fick sluta tidigare så vi slutade klockan 3 :-) Imorgon är det tordag och går till halv 3 och efter skolan är det kör, alltid lika trevligt :-) Men nu åter går jag till plugget igen, kram! :-)
Åhh, är grymt sugen på melon men får väl nöja mig med att titta på bilder på det ;-)

Elin & Rebecka: Matte


Rebecka: Ny design

Ny design små barn! :-) Hope you like it! :-D
Sitter i skolan nu med några små personer har haft sovmorgon tills halv 10, alltid lika skönt! Idag slutar vi 30 över 3 våran längsta dag och det är inte ens långt! Men vi böjar nu, kram! :-D

Elin: Kanelbullens dag idag!


Yes idag äre kanelbullens dag, BRB drar och äter kanelbulle :-)

Hihi, Frank is in Arboga!


Rebecka: 4 oktober

Sitter nere vid tv:en och bara tar det lungt med en sjukt dryg dag, har ont i hela kroppen kan jag lova och sen hade vi rätt många och dryga lektioner men annrars var det helt okej, slutade kvart över 3 och sen satt vi och väntade på bussen. Snart blir det och plugga lite smått och sen käka lite :-) Sen nu jade jag tänkt göra en ny desgin om Elin hjälper mig, har tröttnat på den här, men vi hörs senare, kram!
Saknar! ♥♥

Rebecka: Give me!


Elin: Tittar film

Sitter och tittar på denna film just nu :-)
Dagen idag har vart ganska chill.. bara 4 lektioner vilket var väldigt skönt! :-) Snart ska jag nog göra spanska har prov på fredag läxa tills imorgon och en tills på onsdag sen har vi engelska tills imorgon! Orkar inte! Men men bara att börja plugga, puss o kram!

5259 dagar

Idag har vi levt 5259 dagar, awsome!

Gammla bilder! Ohyes!
Aja imorgon firar vi 5260 år! Ha det bra!

83 dagar kvar! :-)

Bara 83 dagar kvar till julafton! Fett awesome ju :-)

Elin: Grymma appar! :)


Rebecka: 2 oktober

Ligger i min säng och Elin och Emelie på golvet på en madrass och vi vaknade runt 11 kanske? av att det var någon som stog och DAMP plinade på våran dörr och det var farfar.. Men sen åt vi frukost och nu gör vi inte så mycket, vi kanske ska baka snart eller något. Hon ska iallafall hem vid 5 - halv 6 och när hennes mamma kommer ska hon typ snacka med min mamma om bodaborg för vi kanske ska dra dit näst, nästa helg, ja ni fattar :-) Men nu ska jag spela lite temple run, hejdå! :-)

Rebecka: Med Emelie

Sorry för usel uppdatering har inte haft tid för har vart med Emelie hela dagen :-) Vi har typ gjort lite olika saker och precis käkat tacos och ikväll blir det chips och film tror det blir saw :-) Har inget mer att skriva, kram! :-)


Rebecka: Emelie imorgon

Ligger i sängen efter en kväll med världens garvanfall kan man ju lungt säga :-) Imorgon blir det att vara med Emelie vetinte riktigt när hon kommer men sen sover hon iallafall här vilket blir mysmys :-) Vi hade tänkt att fortsätta med vårat nyhets program och när den är klar kommer den upp här, låter bra va? :-)
Den här fredag kvällen har beståt av film med systern och lite ''nörda mobiler'' med mamma och Elin vilket också är rätt mysigt :-) Vad händer på söndag då? Antagligen Emelie tills hon ska hem som jag inte har en anning om när det är men annars blir det väl bara en slappar söndag såna dagar är också sköna, men nu är det sova för min del men vi hörs imorgon, sov riktigt sött nu!

SOMMAR! ♥

RSS 2.0