Elin: Bakar muffins!

Har precis bakat kladdkakemuffins! Yeah men råkade bränna smöret men hoppas dom bli goda en då, jag lyckas typ alltid bränna nått när jag gör saker på spisen men det är för jag går iväg och gör annat eller kör på för hög värme.. Men sånt är livet. Nu ska jag gå upp till syrran och hitta på nått! Kram!

Rebecka: Fredag!

Sitter i skolan med Elin och vi slutade precis :-) Men får sitta och vänta en stund men ja.. Nu är det iallafall FREDAG!! :D I helgen har jag ingen aning om vad som händer, har världens shopping lust :-) Men nu har jag inget mer att skriva, kram!


Elin: Dålig dag

1. För sov mig och missa bussen.
2. ska snart ha spanska och ett läxförhör jag inte kan ett piss på.
3. Ayhan är inte i skolan.
4. Och nu börjar vi.

Rebecka: Godnatt sötnosar

Ligger i sängen och kör lite wordfeud och sånt :-) Idag har jag vart med Moa och vi gjorde en hel del skoj :-) Imorgon blir det skola som vanligt och vi går till 5 över 2 vilket är chill :-) Men nu blir det sova, godnatt!


Elin: Torsdag

Sitter i Rebeckas rum, lyssnar på musik, och bloggar, AWSOME! :) Idag har jag vart i skolan, en helt vanlig torsdag.. Bara att vi kollade på film den va inte ens bra plus att det var as dålig kvalite för det var ett sånt här gammalt VHS band.
Ett sånt ↑
Så ni fattar nog själva dåliga kvaliten... Sen hade vi slöjd Emelie och jag gör någon random hylla.
Vi snackade förut med moa att vi skulle hitta på nått så tror nog jag ska messa henne, och sen blir det nog att vara med henne ha det bra så syns vi sen :D Puss!

Rebecka: Sitter i skolan..

..med Emelie och Elin och vi har rast i några minuter till typ :-) Vi har iallafall ept och sen svenska och då ska vi titta film, chill :-) Slutar halv 3 idag och efter skolan blir det kanske att vara med Moa och vi hittat säkert på något skoj, men nu börjar vi, kram!


Elin och Rebecka: Världens bästa mamma!

När mamma kom hem hade hon hon köpt en varsin ny mascara till mig och Elin just när det satt som bäst! :-)


Elin: Ridning

Kom precis hem från ridningen gick väldigt bra idag måste jag säga, jag red världens bästa foks :-) Vi hade dressyr och vi jobbade på ställning och lite sånt :-) Idag har jag vart i skolan men det antar jag att ni fattade själva :-) Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag och syrran mysa med lite cola, ha det bra!


Rebecka: Pluggar..

..lite spanska med hello kitty dricka som jag drog ut och köpte med Moa och Elin :-) ganska chill dag kan man ju iallafall säga :-) Imorgon är det torsdag och ingen kör för Åsa är sjuk så då tar jag den tidiga bussen hem och är med Moa :-) Elin är iallafall och rider och kommer hem runt halv 9 typ och då blir det tv, nu ska jag slå på någon film, kram!


Rebecka: Skolan..

..med en viss Emelie Alm :-) har precis haft matte och nu har vi rast/hål :-) Snart är det biologi och sen kemi vilket är chill för dom är korta ;-) Men nu ska jag dra och göra nått med Emelie kanske leta reda på Ayhan och Elin, kram! :-)

Erkänn nice konversation med Emelie :-)


Rebecka: Godmorgon sötnosar

Vaknade nyss och ska snart gå upp och klä på mig och sånt :-) Som ni märker bloggar jag ju rätt nycket nu, vilket jag hoppas ni gillar :-) Elin har ju ingen iphone så därför är det segt för henne att blogga, men hon får ju låna min, men nu ska jag dra upp, vi hörs!

Djuren får stå för bilderna! :-)


Rebecka: Söta Elin :-)

Elin när hon skulle in till sitt rum och hämta några saker då hon upptäcker att det är en fjäril där inne, yes hon har fjärils fobi :-) Nu blir det sova för våran del, puss & godnatt!


Rebecka: Tv

Sitter nere vid tv:en och tittar lite. Vart med Emelie och vi gjorde ett nyhets program som inte är riktigt klart men när den är klar kommer den upp på bloggen :-) Imorgon är det sovmorgon och mamma skjutsar in oss vilket är chill :-) Men nu ska jag hjälpa Elin lite med svenskan, puss! :-)


Rebecka: Blogg.se appen

Bara för mig det lackar när man ska publicera inläggen på blogg.se appen till iphone? Får testa mig lite och så, hörs sen :-)


Elin: med emelie!

tja!
sitter just nu med Emelie och Rebecka på rebeckas golv XD
vi gör mest ingenting men vi ska nog snart göra nått, tror jag..
har vart i skolan all day.. Emelie och jag skulle redovisa om kondomer på biologin XD  men vi hade tänkt och sagt att vi hade gjort de. för hon plockade undan allt, så emelie o jag började as garva. Men rebecka sa att vi inte hade gjort så vi va tvungna, men hon kom lixom inte ihåg om vi hae gjort eller inte så vi höll på att slippa.. japp. det var min kapitel bok haha nerrå! men nu ska jag inte sitta här o skriva massa babbel. ha det bra. skriver ikväll WHOOO :D erkänn ni längtar fett mycke. nerrå skoj bara.

Rebecka: Trött tjej

Kom hem för ett litet tag sen och nu sitter jag nere i soffan och tittar på tv :-) Dagen har vart awsome och vi åkte runt elva och pappa kom och hämtade oss vid halv 6 och då drog vi och käka på max och sen hem och nu sitter jag vid tv:en och imorgon är det bajs skola också.. Jag orkar seriöst inte, men thats the life. Slutar iallafall 15.15 och bussen kommer 16.00 men har ju min dator! :-)
Men nu ska jag kolla lite kläder, vi hörs! :-) ♥


Elin: Dagens outfit

Dåliga bilder, tog dom med web cam!
Nu drar jag mot gustavsvik, hörs när vi kommer hem! ♥
Puss o kram!

Elin: Boyfriend jeans!

Älskar sånna här jeans, så min stil!
Nu ska jag dra och sova vi hörs imorn! ❤

Rebecka: Onepiece

Bara jag som sjukt gärna vill ha en onepiece? :-)


Rebecka: Sunday

Har precis käkat lite macka och druckigt te och idag har jag varit hemma hos Emelie :-) Vi gjorde lite allt möjligt men kul hade vi iallafall :-) Imorgon blir det gustavsvik med syskonen mamma skjutsar oss innan hon börjar jobba och pappa hämtar oss när han slutat och då drar vi och äter någonstanns, alltid lika skönt med studiedag :-) Sen har jag inte gjort någon ny design för problemet är att jag inte vet hur den ska se ut men thats the life får försöka komma på något snyggt. Vi hörs väl senare, kram!
Sommarn! ♥

Elin: Drar och äter!

nu drar jag upp till resturangen och käkar med farmor och farfar! Update later! ♥

Rebecka: Oturs dag!

Som rubriken säger har det vart min oturs dag idag.. Börjad med att jag är på crossen och så får jag en klubba av mamma och det var väldigt mycket getingar ute. Men jag såg inte att det satt sig en geting på min klubba så jag stoppade den i munnen och blev stucken på tungan och i kinden och har as ont ska ni veta! Sen när vi kom hem låg jag i min säng och spelade på min mobil och tappade mobilen på ögat, kändes som att jag skulle få en blåtira och nu har jag världens nageltrång.. Men alla har väl sina otursdagar någon gång, nu ska jag titta på lite film men vi hörs kanske senare, kram! :)
Tummen ner för min otur! (n)

Elin: Tittat på cross!

Hemma från en dag med massa motor ljud! Jonatan kom 3 i första heatet och 2 i andra, Bra kämpat av han! Tror inte jag skulle våga sitta på en cross och inte ens gasa, men det såg skoj ut! Sen när vi kom hem kom liam och vi åkte upp till macken och sen körde vi lite fotboll. Snart blire att gå ner till tven och mysa med mamma och syrran vi ska checka någon film o så! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, tjata på mamma att åka och shoppa eftersom det verligen behövs måste ha nya kläder NU!! :D Sen på måndag ska Becka, jag och kanske Sebastian som är våran storebror, åka till gustavsvik! eftersom vi är lediga på måndag chiiiillllligt! :D men nu ska jag draga och se på tv.
Puss o kram!

Bilder från dagen kommer sen!

Rebecka: Godnatt

Legat nere i soffan och tittat på film med syrran och käkat lite godis och haft det allmänt trevligt :-)
Idag var ju som sagt Ayhan här och vi hade det riktigt mysigt och trevligt och så :-) Imorgon blir det att gå upp rätt tidigt för ska och kolla när Jonatan (min kusin) tävlar i cross, ska tid med mamma, Elin och Liam och det blir väl säkert skoj :-)  Kanske tar lite bilder med phonen när jag är där får väl se om jag gör det lägger jag upp dom på bloggen :-) Men nu ska jag sätta mobilen på laddning sen tänkte jag göra en ny design som jag inte hann med igår, bra va? Men hejdå! :-)
Converse power!

Rebecka: Ska bli mitt i vinter

Allt från ginatricot :-)

New york!


Nanana! Gulliga! :-)

Elin: Med Ayhan!

Tjenare! Sitter i Beckas rum med Ayhan och Becka! Vi har nyss kollat film, grym eller vad säger ni? Det var Zack och Cody filmen! :) Snart ska väl vi hitta på något XD Men jag vetinte vad det återstår att se.
Skolan idag var rätt nice, chilliga lektioner, ingen spanska ingen idrott så vi hade kanske bara 3 lektioner! På bilden var jag riktigt trött så satt och dampa och sen när jag vänder mig om sitter min bild lärare o garvar åt mig XD Japp det var och är typ min dag. Ikväll blir det väl att mysa med syrran kanske titta någon film vem vet? Puss o kram!<3


Svar på kommentar

Svar: Tack så mycket, det är vi som har gjort filmen :)

Rebecka: Thursdaaay

Blev inget inlägg igår för Elin var och red och jag hängde med Emelie hem och sov där och först drog vi till stan och köpte lite godis, sen drog vi och fikade och sen klippte hon sig oxh sen drog vi hem till henne och då gjorde vi lite olika saker och sen gick vi och la oss vi typ halv 11 och vaknade vid halv 7 eller något.
Skolan var chill, bara några lektioner och sen efter skolan blev det kör och sen hem och nu sitter jag och kollar på film och gör engelska läxan. Ska också göra en ny design till bloggen och så kommer det upp en video när den är klar. Imorgon blir det kanske Emelie och på måndag har vi studiedag och då blir det kanske gustavsvik eller shoppa eller något, men nu ska jag fortsätta med engelskan och sen en ny design!

Nagelvideo - USA flagga


Rebecka: App tips

För dig med iphone så har jag några roliga gratis appar som jag vill tipsa om.

Mega jump - Man hoppar på pengar uppe i luften och målet är att komma så högt som möjligt.
Scooter XL - Man är en råtta som åker på en skoter och man ska ta ostbågar.
Early bird - Man är en fågel som ska klara sig igenom en bana men man har bara ett antal tryckningar.
Blast Monkeys - Man är en apa som ska klara lite olika banor.
Wordfeud - Ett ord spel som man kan köra mot massa andra personer.

På wordfeud heter jag: rebeckafridell och Elin: elinproffs ni kan ju köra en match mot oss :-)
Har du några tips på gratis appar till iphone/android kommentera dårå?

Elin: Fortfarande sjuk..

Tjenare! Sitter i sängen o chillar.. Fortfarande sjuk -.-' Men hoppas jag blir frisk under dagen för jag vill rida imorgon! :D Idag blir det att ta det lungt.. Nörda mobilen med spel och musik :) Nej men jag märker att det här inte blev nått vettigt inlägg så skriver mer lite senare.

Video kommer sooooon :-D

Nu sitter vi nere i soffan och tittar på ensam mamma söker och vi har gjort en nagelvideo till er! :-D
Vi ska redigera den lite men den kommer upp så fort den är klar! Vi sitter i alla fall och nördar mobilerna och har lite skoj :-) Men nu får ni lite bilder! :-)







Rebecka: In tha school

Inget blev som planerat med inläggen igår, kom inte upp några outfit bilder men hoppas ni överlevde endå.
Skolan idag har vart chill, 4 lektioner och första va SO, provet gick ju sådär.. Sen matte, sen lunch, sen hemkunskap, sen idrott och på idrotten hade vi teori så ni märker ju att det var rätt chill :-)
Nu sitter jag i skolan och väntar på bussen som kommer om typ en timme, roligt liv, ohyes, men nu ska jag spela icy tower, herrå! :-)

Rebecka: Elin fixar mitt hår

Nu sitter Elin och fixar mitt hår hon gör en sån här fläta som hon är grym på :-) Idag blir det kalas och sen SO plugg som jag typ skrivit 1234567890 ggr men ah ;-) Vi slänger in varsin dagens outfit senare också men vi hörs, puss! Bloggar från iphonen så ingen bild för det vet jag inte hur man lägger in (a)

Rebecka: SO plugg

Tittat på film och käkat choklad med mamma och Elin och ska snart plugga mer SO så att jag kan så mycket som möjligt så slipper jag plugga så mycket imorgon :-) Imorgon är det typ kalas för Stefan och sen kanske vara med Ayhan eller något sånt får väl se :-) Men nu ska jag nörda wordfeud alla kan ju ta och köra en match mot mig heter rebeckafridell, hihi :-) Men nu SO plugg och sen sova! Godnatt sötnosar imorgon ska vi se till att det blir lots of roliga och läsvärda inlägg!

Elin: Flätade Beckas hår


Fiskbensfläta! Lärde mig idag så första gången så nöjd blev man ju iallafall :)

Bloglovin

Hallå där! Vi gör gärna bloglovin byten, så säg bara till så kan vi byta! :)

Rebecka: Isor


Elin: Godmorgon världen

Tjo tjenare Tja! Ligger i sängen med datorn i knät, snackar med folk på facebook kan det bli bättre? :) Jo det kan det faktiskt. Har inga planer för dagen men vill hitta på något seriöst det skulle inte sitta fel o åka och shoppa eller nått sånt! Eller varför inte Gustavsvik? haha :) Eller det ena idag och det andra imorn haha "dröm vidare ELIN" Haha men iallafall back on track! Ska nog snart gå ner och äta frukost, sen får vi se vad som händer, men ha det nice!
Random bild, på en random persons hår.. Mitt! ;)

Alla har vi vart små


Fredagsmys + film



Rebecka: Iphone skal

Skulle inte skada om det skalet blev mitt ;-)

Rebecka: Film next

Var på vårdcentralen idag och det gick väl bra, fick ta stick i fingret och halsprov men det visade sig att det bara var ett virus vilket var skönt. Sen åkte vi ut till ö&b och handlade lite små grejer och sen till skolan och hämtade Elin och sen till lidl och nu harj ag väl vart hemma någon timme eller så och ska snart slå på någon film och ha en skön fredag som jag hoppas att alla andra också har :-) Nu blir det movie!

Elin: Hemma från skolan

Hej! Skolan hela dagen, har inte vart så speciellt kul, men det är väl skolan aldrig? XD Iallafall så kom mamma och Rebecka och hämta mig, sen åkte vi och handla! :) Sen när vi kom hem, drack vi hello kitty dricka och åt macka. Ja det är väl det jag gjort en så länge, ikväll blire FREDAGSMYS med familjen, ha det bra! :)

Rebecka: Sjuk

Legat och tittat på film ett tag och nu ska jag snart fixa med lite små saker på bloggen :-) För min del blev det att vara hemma idag för jag hade jätte ont i huvudet och halsen och har haft det i snart 2 veckor.. Så klockan 1 har jag tid vid vårdcentralen så får väl se om jag får penicillin eller bara behöver vara hemma och vila och så :-) Ikväll blir det fredags mys med familjen framför tv:en men vetinte vad vi ska titta på blir väl säkert någon film eller något. Nu ska jag dra ner och sätta mig vid tv:en vi hörs senare!

Rebecka: Första inlägget

Första inlägget på den här bloggen och idag har jag vart i skolan där vi hade ''ung & trygg'' dag eller något, vi gick till medborgarhuset och tittade på någon föreläsning och sen gick vi och skulle svara på några frågor och sen drog Ayhan, Elin och jag till sicilia och käkade pizza och där fick man lite damp och så.. Och efter skolan drog jag och Elin på kör första gången för det här terminen och vi var bara 5 stycken så man hoppas på att flera kommer nästa gång :-) Imorgon är det skola igen och vi slutar 5 över 2 vilket är riktigt chill men ett minus är att bussen kommer kvart i 3 men sånt får man leva med när man bor ute i götlunda. Men nu ska jag sova och vila min röst har verkligen ingen kvar, kan typ inte prata.. Så vi ses imorgon!

Typ hela släkten med på bild för några veckor sen då vi var på grönalund, lägg märke till att alla har lika tröjor och CHOKLADEN!

RSS 2.0